Nieuwsbrief December '21

Plannen, voorbereiden, uitvoeren…


De laatste dagen van 2021 waaien voorbij. Een jaar waarin ik wilde plannen maakte. Een plan is stap 1, de voorbereiding stap 2 om dan tot de uitvoering te komen, stap 3.


Ik zit in fase 2, de voorbereiding, maar loop al achter op schema. Door een waterlek in de studio (het regende op de mengtafel !) en door een c-infectie bij mezelf, heb ik de opnames voor een nieuwe cd 2 maal moeten uitstellen. Maar alle pilootversies zijn nu opgenomen. Het worden 8 liederen.


Ik heb nu de opdracht gegeven om de arrangementen te maken. Daarna zoek ik de juiste muzikanten om bepaalde partijen in te spelen. Het gaat nog even duren maar ik wil mezelf geen deadline opleggen. Het creatieve proces laat zich niet dwingen.

Wat ook bij de voorbereiding hoort, is een nieuwe website. Ook daar wordt aan gewerkt.

Binnenkort kan ik deze aan je voorstellen!Mijn zoektocht naar de juiste pianist voor de live optredens vordert. Het is nog wat aftasten maar er komt schot in de zaak. Het gaat in ieder geval geweldig zijn!


Straks zwaaien we 2021 uit. Het was net als 2020 niet het meest evidente jaar, maar laten we eens kijken naar de highlights! Wat was jouw hoogtepunt? Voor mij was dat de release van mijn single “De rivier”.


In 22 gaan we voor de cd. Iemand zei me: “Je gaat nu toch niets uitbrengen? In deze tijd?”
Tuurlijk wél. Passie laat zich niet kisten. En trouwens, kan jij je een wereld voorstellen zonder muziek?


Ik hoop dat jij ook kan vinden wat je écht gelukkig maakt. Iets waarbij je vreugde, rust, vertrouwen en gedrevenheid voelt. Want als je dat voelt, ben je het dichts bij je kern.


Véél liefs, nu en in 2022


Jill