“Dichter bij de maan” is uitgegroeid tot een heuse theatervoorstelling! Wat eerst een voorstelling was van 1 uur muziek is nu een avondvullend programma geworden van 2 x 45 minuten. Zo hoort het ook als je met de grote jongens wil meespelen!
Er zijn nieuwe songs aan toegevoegd en ook iets meer conference. Mocht je dus al eens een cd-voorstelling van “Dichter bij de maan” hebben bijgewoond, dan zal je alsnog verrast worden. Er is hard aan gewerkt!

Je bent dan ook heel erg welkom op 21 oktober in theater ‘t klokhuis te Antwerpen, op 10 min wandelen van het centraal station. Het is een super gezellig authentiek theater, ooit nog van Yvonne Lex! De affiche hangt al aan de voordeur!

Alle info en ticketverkoop vind je op www.vlaamsfruit.be onder het programma. De verkoop is al bezig en er zijn best al wel wat plaatsen besproken dus… twijfel niet en boek meteen 🙂

Ondertussen werk ik ook aan een nieuwe single. Die zou nog voor 21/10 moeten uitkomen. Hopelijk lukt dat!
Ik werk hiervoor samen met Fatty K. en Wouter De Schutter. Zij deden ook de laatste plaat van Eva De Roovere bvb (producing).  Boeiend want ik wilde met deze song eens een andere sound proberen. En anders zal het zijn!

Héél graag tot binnenkort!
Jill